Regulament Tombolă

1 – Tombola expoziției Drăgaica Iarmafest – “Renașterea” constă în acordarea a 40 de premii, reprezentând lucrările expuse în salonul expozițional.

2 – Participanții vor completa la intrare talonul de participare la tombolă, conform specificațiilor, apoi îl vor introduce în urnă/bol.

3 – La sfârșitul fiecărei zile se va extrage un numar de 5 câstigători, iar numele acestora va fi afișat pe pagina de Facebook a Drăgăicii.

4 – Dacă un vizitator al expoziției vine în mai multe zile la expoziție, poate completa de fiecare dată, un singur bilet de tombolă, mărindu-și astfel șansele de câștig.

5 – Nu este acceptat ca un câștigător anunțat al tombolei să câștige mai mult de un premiu pe toata durata expoziției.

6 – În ultima zi a expoziției, cei 40 de câștigători, vor trage la sorți premiile.

7 – Daca unii câștigători nu se vor prezenta în ultima zi a expoziției, vineri 23 februarie 2018, ora 18.00, extragerea premiilor va avea loc doar pentru cei prezenți.

8 – Pentru taloanele rămase neextrase se va face extragerea prin reprezentare din partea organizatorilor, premiile fiind anunțate pe pagina de Facebook a Drăgăicii.

9 – Tablourile neridicate de câștigători în ultima zi, vor putea fi ridicate până pe data de 23 martie 2018, de la o persoană de contact care va fi afișată pe pagină.